Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Już działa!] BattleCraft [BezWsparciaFactions] [NonPremium] [SV + Frakcje] [EVENTY] [ExP/Drop ze Stone] [Sploszczone pluginy] [Dobra zabawa]

dawidek951

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer z całego serca. Bardzo miła Administracja zawsze Pomagają. Nie dają przedmiotów itp. za darmo. Jeszcze raz Polecam !

x

Opublikowano

Prezentacja nie jest naganna, raczej średniawa, można się lepiej postarać i zrobić wszystko graficznie bo widać że się postaraliście ale twórca prezentacji postanowił że popsuje wizerunek serwera i nie zrobi prezentacji takiej dobrej jak serwer. Przydało by się także dopisać za nickami teamu ich wiek i kontakt do nich.

Jeżeli nie ma na serwerze frakcji to nie piszcie surv+frakcje bo to aż odciąga i ludzie myślą po tym jak zobaczą ten odcinek "znoowu?"

Nie ma ograniczenia kratek?

Jak są tworzone bractwa/gildie?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Czyli tak , administrator ItsCommand Kazał mi się udzielić na mpc forum więc tutaj już macie pozytywke.

Po pierwsze . Admin ItsCommand Nie ogarnia pluginów "Niby zajebisty Technik" a pluginu na gildie nie potrafi ogarnąc.

Po drugie. V.I.P Dostaję full set diax komendy Typu /fly /heal /feed /repair itd. Oraz Ender chesty diaxy perełki.

Po Trzecie. Straciłem całą niedziele z trudnem aby założyć gildię , ale tutaj nagle Its Nie ogarnia noi usunął wszystkie gildie,

Po czym z 5 graczy chciało mu podesłać link z gildiami ale NIE BO MUSI BYC "AUTORSKI!"

Po Czwarte. Administratorzy Grają niby Survival NA GAMEMODACH Technik Sobie oczywiście daje itemy wraz z Adamem.

Po Piąte Nie warto tu grać , jak bym wymieniał wszystkie wady było ich z 10. Ale jak chcesz sie przekonać na własną skórę to wejdź i wyjdziesz po godzinie. Gwarantuję ci..

PS Administratorze , nie broń się że nie ma tych komend że ty sobie nie dajesz itemów bo to jest żałosne jak 12 latek próbuje się bronić "Wypierać" Się wszystkiemu.

DZIEKUJĘ I NIE POLECAM P!S BRO JOŁ.

2.PSSS Zapomniałem dodać że jest komenda /pl ale nie ma co ściągać bo pluginy słabe :)

WŁASNIE Odbyłem sobię Rozmowę z Niby "vipem" niby "sponsorem" oraz "Adminem"

Więc tak .. Zadałem mu pytania czemu używa /give /gm /heal itd. ON Powiedział "BO MAM VIPA"

NAjs czyli już wiemy że vip ma /give oraz /gm /heal /fly itd.

Adam Napisał jeszcze że Jest sponsorem i nie pełni obowiązków administratora chociaż iż ma Range Perrmisje.

MMMM pysznie, czyli już wiemy że Adam nie spełnia Obowiązków Administratora.

Oraz na koniec Pytałem się go dlaczego używa /give a on powiedział że nie używa tylko używa TMI

A jak przecież wszyscy wiemy iż TMI to DOKŁADNIE TO SAMO co /give tylko że klikasz i masz ID odrazu i item.

Oczywiście nie uwieżył więc powiedziałem żeby sprawdził logi.

ORAZ SPRAWDZIŁ o.O Czyli już wiemy że sponsor ma dostęp do logów serwera Supcio ;)...

No i na koniec Sprawdził te logi i uciekł z wymówką że idzie robić TS3. Najs.

Oraz Dostałem bana POWÓD CYTAT "Banned" Skoro ci sie nie podoba = NIE GRAJ Boshhh" Super , kończe temat NIE POLECAM P!S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...